Handelsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Body247.dk. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Body247.dk. 

Vejledning

Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Body247.dk. Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra Body247.dk side, er denne af vejledende art. Du er velkommen til at kontakte os på kontakt@body247.dk.

Generelle oplysninger

Zacho Food A/S, ejeren af Body247.dk, er etableret i 1982.

Betaling

Hos Body247.dk kan der betales med 

  • Betalingskort, herunder Dankort, Visa/Dankort, Visa Electron, MasterCard, Maestro og American Express
  • MobilePay 44010.
  • Bankoverførsel. Bank: Nykredit Bank. Reg. nr. 5471. Kontonr. 1698089. Skriv gerne dit navn og ordrenr. ved betaling.

Der tages ikke gebyr ved betaling.

Vi hæver først beløbet på dit kort, når varerne sendes fra Body247.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Levering

Hvis du bestiller for over 500 kr. leverer vi pakken med GLS til GLS pakkeshop - gratis. Har du ønske om, at vi skal levere til en specifik GLS pakkeshop, så skriv det i notefeltet når du laver ordren.

For bestillinger under 500 kr. er fragtprisen altid 29 kr. til nærmeste pakkeshop. Du kan også vælge levering direkte til din arbejdsplads til 45 kr. eller levering til din privatadresse til 60 kr.

Ekspeditionsgebyr skal du ikke betale når du handler hos os, men kun fragten.

Levering af varer fra Body247.dk anses for sket, når du som forbruger har fået varen udleveret. 

Risikoen og ansvaret for varer købt hos os overgår først til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

Leveringstiden er typisk 2 hverdage med GLS.

Vi leverer kun til Danmark og Sverige.

Fortrydelsesret

Der er 14 dages returret på varerne bortset fra fødevarer. De 14 dage regnes fra den dag du har modtaget varen. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i væsentligt samme stand og mængde som du modtog den.

Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage. Omkostninger til returnering skal du selv afholde. Skulle der være fejl ved en vare, eller modtager du en forkert vare, afholder vi naturligvis alle udgifter til returnering og sender dig øjeblikkeligt en ny vare.  

Har du fortrudt dit køb, skal du give os besked om at du har fortrudt. Det gør du ved enten at skrive en mail kontakt@body247.dk eller per telefon 4371 1147. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb.

Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen ved fortrydelse af køb. Både hvis det er hele købet eller delvist fortrydelse af et samlet køb. Body247.dk yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse.

Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.

Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Body247.dk indenfor rimelig tid.

Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder Body247.dk returneringsomkostninger i rimeligt omfang.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Reklamation og varereturnering

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:

Body247
Kuldyssen 12
2630 Taastrup
Email: kontakt@body247.dk

Varereturnering foregår også til denne adresse - bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav.

Ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken - eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. 

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. 

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Klageadgang  

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Body247.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Forbrugerklagenævnet – www.forbrug.dk, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse kontakt@body247.dk.

Persondatapolitik

Ingen personlige oplysninger der registreres på Body247.dk, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand.

Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos Body247.dk.

I forbindelse med evt. elektronisk betaling bruges en sikker krypteret metode gennem webshop-systemet.

Shopsystemet anvender såkaldte cookies til styring af indholdet i indkøbsvognen. En cookie er blot betegnelsen for en fil som gemmes på din egen PC. Det er desuden muligt at bede systemet gemme egne adresseoplysninger til næste besøg.

Ønsker man på et senere tidspunkt at slette disse informationer, kan dette ske via browserindstillingerne. I Internet Explorer sker det eksempelvis via menuen "Funktioner" og menupunktet "Internetindstillinger".

Under et køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og emailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren.

Desuden registrerer vi IP-adressen hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes!

Man kan desuden valgfrit få sin emailadresse optaget på en mailingliste hos Body247.dk, således at man løbende modtager nyheder og anden information fra Body247.dk.

Denne service kan til enhver tid tilmeldes og frameldes som man ønsker.

Jvf. persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger og på baggrund af evt. indsigelser foretager vi sletning i det omfang det ønskes.